Φροντιστήρια SoloMind

Κοντά μας τα παιδιά μαθαίνουν να διαβάζουν σωστά τα σχολικά τους μαθήματα καθημερινά, έτσι ώστε να μην αντιμετωπίζουν δυσκολίες σ΄όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Πως προετοιμάζουμε το παιδί σας;

Προσέγγιση

Πιστεύουμε ότι το κάθε παιδί έχει ξεχωριστές ανάγκες γι’ αυτο έχουμε μοναδική προσέγγιση προς κάθε παιδί.

Επανάληψη

Η επανάληψη επιβεβαιώνει ότι το παιδί σας γνωρίζει καλά την ύλη του και ότι θα είναι έτοιμο για οποιεσδήποτε προκλήσεις!

Εξοικονόμηση Χρόνου

Προσεγγίζουμε το διάβασμα έξυπνα έτσι ώστε τα παιδιά να μάθουν να αντιμετωπίζουν τα μαθήματα με πιο άμεσους τρόπους μελέτης.

Φροντιστήριο Γυμνασίου και Λυκείου

Απογευματινά τμήματα διαχωρισμένα σε μικρό αριθμό παιδιών.
Στοχεύοντας ασκήσεις οι οποίες θα προετοιμάσουν τον μαθητή για τις γραπτές, προφορικές ασκήσεις και εξεταστικά δοκίμια!
Ο κύριος στόχος του φροντιστηρίου είναι κυρίως η βελτίωση της κατανόησης των μαθημάτων, μέσω ενός προτύπου και τεχνολογικά εκσυγχρονισμένου συστήματος εκπαιδευτικών αλληλεπιδράσεων.
Το αποτέλεσμα;
Βελτίωση όχι μόνο στη πρόοδο, αλλά και στην αντίληψη και κατανόηση των σχολικών μαθημάτων του παιδιού.

Προγράμματα σπουδών

Μαθηματικά
Καταρτισμένοι μαθηματικοί βοηθούν μαθητές όλων των τάξεων γυμνασίου και λυκείου να ξεπεράσουν τις δυσκολίες με τα μαθηματικά.
Φιλολογικά
Έμπειροι φιλόλογοι συζητούν με τα παιδιά, διαβάζουν, γράφουν ή εκφωνούν επιλεγμένα κείμενα ανοίγοντας τον εκφραστικό ορίζοντα κάθε μαθητή, ώστε να αποκτήσει ικανότητα και αυτοπεποίθηση όχι μόνο στο γραπτό λόγο αλλά και στο προφορικό.
Φυσική
Η διδασκαλία της Φυσικής στη Μέση Εκπαίδευση στοχεύει στη διερεύνηση και στη μελέτη εννοιών και φαινομένων. Προετοιμάζει τα παιδιά να δρουν ελεύθερα και δημιουργικά μέσα στην κοινωνία, στην οποία τόσο οι επιστημονικές έννοιες και οι εφαρμογές τους όσο και ο τρόπος σκέψης που καλλιεργούν παίζουν σημαντικό ρόλο.
Χημεία
Η χημεία καλείται να δώσει λύσεις στα σύγχρονα προβλήματα για καθαρότερες μορφές ενέργειας, νέα προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον και για αειφόρο ανάπτυξη. Έτσι ο ρόλος του καθηγητή είναι πολύ καθοριστικός, γιατί πρέπει να εμπνεύσει, να ευαισθητοποιήσει και να καθοδηγήσει τους αυριανούς πολίτες τόσο σε θέματα επιστημονικά όσο και σε θέματα καθημερινότητας.
Βιολογία
Η διδασκαλία της Βιολογίας, στοχεύει σήμερα, να οδηγήσει τους μαθητές και τις μαθήτριες, μέσα από μια διαθεματική διερεύνηση του ζωντανού κόσμου, πέρα από το κλασικό γνωσιολογικό επίπεδο, στην απόκτηση ενός ενιαίου συνόλου βασικών γνώσεων και απαραίτητων δεξιοτήτων, και μιας ολιστικής αντίληψης των Βιολογικών Επιστημών
Λογιστική
Η λογιστική είναι το κρισιμότερο τμήμα κάθε επιχείρησης γιατί δίνει τα αποτελέσματα της επιχείρησης (κερδών ή ζημιών). Το SoloMind Λακατάμιας προσφέρει μαθήματα λογιστικής Λυκείου καθώς και LCCI Level 1, LCCI Level 2 και LCCI Level 3. Το κάθε επίπεδο προετοιμάζει τα παιδιά να διαχειρίζονται με επιτυχία την ρευστότητα κάθε επιχείρησης.
Previous
Next