Μελετητήρια - Φροντιστήρια SoloMind

Φροντιστήρια SoloMind

Κοντά μας τα παιδιά μαθαίνουν να διαβάζουν σωστά τα σχολικά τους μαθήματα καθημερινά, έτσι ώστε να μην αντιμετωπίζουν δυσκολίες σ΄όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.
Solomind
Φροντιστήρια 16

Φροντιστήρια SoloMind

Επένδυση στην γνώση, για ένα καλύτερο αύριο
Λευκωσία | Λεμεσός | Αμμόχωστος | Πάφος

Card image cap

Προσέγγιση

Πιστεύουμε ότι το κάθε παιδί έχει ξεχωριστές ανάγκες γι’ αυτο έχουμε μοναδική προσέγγιση προς κάθε παιδί.

Card image cap

Επανάληψη

Η επανάληψη επιβεβαιώνει ότι το παιδί σας γνωρίζει καλά την ύλη του και ότι θα είναι έτοιμο για οποιεσδήποτε προκλήσεις!.

Card image cap

Εξοικονόμηση Χρόνου

Προσεγγίζουμε το διάβασμα έξυπνα έτσι ώστε τα παιδιά να μάθουν να αντιμετωπίζουν τα μαθήματα με πιο άμεσους τρόπους μελέτης.

...
Φροντιστήριο Γυμνασίου και Λυκείου

Απογευματινά τμήματα διαχωρισμένα σε μικρό αριθμό παιδιών. Στοχεύοντας ασκήσεις οι οποίες θα προετοιμάσουν τον μαθητή για τις γραπτές, προφορικές ασκήσεις και εξεταστικά δοκίμια! Ο κύριος στόχος του φροντιστηρίου είναι κυρίως η βελτίωση της κατανόησης των μαθημάτων, μέσω ενός προτύπου και τεχνολογικά εκσυγχρονισμένου συστήματος εκπαιδευτικών αλληλεπιδράσεων. Το αποτέλεσμα; Βελτίωση όχι μόνο στη πρόοδο, αλλά και στην αντίληψη και κατανόηση των σχολικών μαθημάτων του παιδιού.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Χριστουγεννιάτικες και Πασχαλινές διακοπές
Την στιγμή που κλείνουν τα σχολεία, ξεκινάει η περίοδος της διασκέδασης, της χαλάρωσης και της δημιουργικότητας.
Ελάτε να γελάσουμε, να γίνουμε μικροί μάγειρες, ζωγράφοι, χορευτές και να περάσουμε ευχάριστα και δημιουργικά την περίοδο των Χριστουγέννων και του Πάσχα.
Θα γνωρίσουμε νέους φίλους, θα παίξουμε επιτραπέζια και αθλητικά παιχνίδια και θα κάνουμε κατασκευές με φαντασία και χιούμορ.

Προγράμματα σπουδών

Μαθηματικά

Μαθηματικά

Τα μαθηματικά είναι παρόντα στην καθημερινότητά μας.

Με τις πράξεις και τα προβλήματα μπορείς να αποκτήσεις αναλυτική σκέψη και λογική, καθώς πάντα θα καταλήγεις σε μια αλήθεια που δεν μπορούν να αμφισβητήσουν λόγω της επιστήμης.

Οι αριθμοί και τα σχήματα θα γίνουν οι καλύτεροί σου φίλοι, εφόσον θα τους υπολογίζεις με το μυαλό και θα τους ελέγχεις με την υπολογιστική. Έτσι, θα είσαι σωστός!

Φιλολογικά

Φιλολογικά

Τα ανθρωπιστικά μαθήματα εστιάζουν στην πνευματική ανάπτυξη των μαθητών, καθώς διδάσκουν την ιστορία, την γλώσσα και την λογοτεχνία.

Είναι σπουδαίο προνόμιο να σου μαθαίνουν την αρχαία ελληνική γλώσσα και το παρελθόν μέσα από διάφορες εκπαιδευτικές πρακτικές.

Ο προφορικός και ο γραπτός λόγος μπορεί να βελτιωθεί και θα σου φαίνεται παιχνιδάκι να γράψεις μια έκθεση, ένα ποίημα, καθώς θα καλλιεργήσεις την φαντασία και την δημιουργικότητα.

Φυσική

ΦΥΣΙΚΑ (Φυσική, Χημεία, Βιολογία)

Τα πειράματα είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος να μαθαίνεις.

Η καθημερινότητά μας, η φύση, τα ζώα, τα αντικείμενα και οι άνθρωποι καλύπτουν τη μελέτη αυτών των πρακτικών μαθημάτων.

Η γνώση του οργανισμού μας, των φυτών, των ζώων είναι απαραίτητη, καθώς μας προστατεύει από κινδύνους και μας προσφέρει υγεία και ζωή.

ΑΓΓΛΙΚΑ

ΑΓΓΛΙΚΑ

Οι ξένες γλώσσες είναι το βασικότερο εφόδιο για τους νέους στις μέρες μας.

Τα αγγλικά είναι η διεθνής γλώσσα και είναι σημαντικό να μπορείς να την χρησιμοποιείς στον λόγο για να επικοινωνήσεις.

Η γνώσης της αγγλικής γλώσσας σου προσφέρει δυνατότητες και δεξιότητες μέσω του διαλόγου, της παρακολούθησης βίντεο και του παιχνιδιού.

Επικοινωνήστε μαζί μας

 • Τηλεφώνησε στα κεντρικά γραφεία
  70007708
 • Ηλεκτρονική Διέυθυνση
  [email protected]
 • Κεντρικά Γραφεία
  Akadimias 19, Lakatamia, Nicosia
 • Ιστοσελίδα
  www.solomindcy.com